Welkom

Welkom op de website van ChristenUnie Molenwaard

Molenwaard is de nieuwe gemeente, die per 1 januari 2013 is ontstaan uit de fusie van de gemeenten Nieuw-Lekkerland (bestaande uit de kernen Kinderdijk en Nieuw-Lekkerland), Liesveld (al eerder ontstaan door een herindeling van de gemeenten Streefkerk, Groot-Ammers, Langerak, Waal, Nieuwpoort) en Graafstroom (ook reeds eerder door herindeling ontstaan, bevat de kernen Oud-Alblas, Wijngaarden, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Goudriaan en Ottoland). Van al deze kernen zijn enkele foto's op deze site geplaatst.

De fusie tussen deze drie gemeenten tot één gemeente Molenwaard, bracht ook praktische consequenties met zich mee voor de politieke partijen in de drie dorpen. Ook de plaatselijke kiesverenigingen van de ChristenUnie in Nieuw-Lekkerland, Liesveld en Graafstroom zijn inmiddels officieel gefuseerd tot één gezamenlijke lokale afdeling.

We willen u door middel van de nieuwe gestarte website www.molenwaard.christenunie.nl op de hoogte houden van de ontwikkelingen met betrekking tot de gemeente Molenwaard.

Klik hier voor uitslag van de eind 2012 gehouden herindelingsverkiezingen

Verkiezingsposter

Onze kandidaten

Van links naar rechts: André de Jong, Kees Boender, Peter Griffioen, Bram van de Berg, Gert Lems en Erik Jonker