Ledenvergadering 2015

donderdag 24 september 2015 13:31

De jaarlijkse ledenvergadering was deze keer gecombineerd met een bezoek aan een zorgboerderij.
We waren op woensdag 23 september 2015 te gast bij Klaas & Hetty Damsteegt uit Nieuw Lekkerland die ons gastvrij hebben ontvangen op hun boerderij “Zon van Gerechtigheid”. Dagelijks ontvangen zij zorgcliënten en geven hen een nuttige dagbesteding, wat hen sociaal vormt en een (kleine) hoop geeft op uiteindelijk plaatsing in de maatschappij. Erg mooi werk, wat zij met veel plezier en toewijding doen.
 



Voor meer informatie over Zorgboerderij Zon van Gerechtigheid verwijzen wij u graag door naar de website van Klaas en Hetty.       www.zorgboerderijzonvangerechtigheid.nl

Tijdens de vergadering is Jan Pieter Moret met algemene stemmen gekozen tot nieuw bestuurslid. Jan Pieter is geen onbekende binnen de ChristenUnie. Eerder al was hij actief in de raad van Graafstroom en in de schaduwfractie. We zijn dankbaar en blij dat hij zich beschikbaar heeft gesteld voor een bestuursfunctie.

Op een eerder moment hebben we al feestelijk afscheid genomen van voormalig bestuurslid Anton Verweij en penningmeester Gerrit Damsteegt. Beiden hebben zich jarenlang in bestuursfuncties ingezet voor de ChristenUnie.
Anton eerst voor gemeente Nieuw Lekkerland en Gerrit voor gemeente Graafstroom.



We zijn hen dankbaar voor hun tomeloze inzet en wensen hen van harte alle goeds voor de
toekomst.

« Terug