Spreekbeurt Gert-Jan Segers in Sleeuwijk

2012-TK-fractie-2303dinsdag 29 januari 2013 20:52

Tweede Kamerlid Gert-Jan Segers zal vrijdag 8 februari een spreekbeurt verzorgen over het thema: "Het belang van Christelijke Politiek". Dat steeds minder mensen het belang van christelijke politiek ofwel een christelijke politieke partij inzien is duidelijk. De drie christelijke partijen moeten het sinds de laatste verkiezingen met “slechts” 21 zetels doen.

Steeds vaker is te horen dat christelijke politieke partijen overbodig zijn en maar weinig gewicht in de schaal leggen. Christenpolitici zouden zich beter kunnen mengen in bijvoorbeeld een liberale of socialistische partij… Gert-Jan Segers zal ons meenemen in het hoe, wat en waarom van de christelijke politiek en natuurlijk van de ChristenUnie.

Gert-Jan Segers (geboren: 9 juli 1969 te Lisse) en woonachtig in Hoogland is sinds 20 september 2012 Lid van de Tweede Kamer. Zijn Portefeuilles zijn o.a. Veiligheid en Justitie, Defensie, Europa, Media, Binnenlands Zaken en grondrechten. Eerder was Gert-Jan Segers directeur van het WI van de ChristenUnie, werkzaam voor de GZB en journalist bij de EO. Daarnaast heeft Gert-Jan Segers diverse publicaties op zijn naam staan.

Datum: vrijdag 8 februari
Aanvang: 20.00 u.

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht